Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
Dinsdag 15 augustus open van 10 tot 12u voor bestellingen
Vier samen met STELOY op dinsdag 15 augustus "Moederkesdag"!    Van kant-en-klare soepen en schotels (voetjes onder tafel!) tot levende kreeften, oesters en verse vis, bij STELOY kan je de lekkerste producten bestellen voor elke feestmaaltijd!   Ook op dinsdag zelf kan je bij STELOY terecht. Plaats voor zaterdag 12/8 je bestelling in de winkel, telefonisch (03 449 96 68) of online en kom deze afhalen dinsdag tussen 10 en 12u.   Tot dan!   P.S. Ook de rest ...
Zeeuwse BODEMCULTUUR mosselen vanaf 23 juni 2017
Hoera, vanaf vrijdag 23 juni begint eindelijk het echte mosselseizoen met bodemcultuur mosselen!   STELOY verkoopt altijd de grootste sortering, namelijk Goudmerk. Let op, in het begin van de seizoen zijn zelfs de goudmerk mosselen nog aan de iets kleinere kant. Pas vanaf het najaar (september) beginnen de mosselen pas echt te volgroeien, en zijn ze eigenlijk op hun best.   Bestel ze snel, want de aanvoer per dag is beperkt, gezien wij altijd met zo vers mogelijke producten werken.
't Periodiekske + gratis coupon
13 juni 2017
Hoera, een nieuw Periodiekske stak vandaag in alle bussen!   Wat prijkt er op de voorpagina? Een mooie cover van STELOY mét coupon voor 1 gratis thuislevering. De voorwaarden voor deze actie vind je terug op deze pagina.   Geen Periodiekske in jouw bus? Veel handelaars in Mortsel en omgeving hebben reeds een staander met dit magazine. Of misschien heb je wel een NEEN-sticker? Bij ons in de winkel kan je een sticker krijgen die reclame weert, maar wel een Periodiekske toelaat. ...
Mortsel Smaakt op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017
Voor de vierde keer vindt ook dit jaar 'Mortsel (S)maakt!' plaats op het Stadsplein van Mortsel (aan Station Oude God) op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Hier laat de lokale horeca jong en oud voor een klein prijsje genieten van allerhande specialiteiten.   Ook deze keer is STELOY weer van de partij met enkele heerlijkheden! Van 11 tot 22u kun je komen genieten van een hapje en een drankje.   Bovendien zijn vele winkels in het centrum die zondag eveneens ...
ROG - vis van de maand JUNI 2017
VLAM koos deze maand om de rog nog eens in de spotlight te zetten! Dit is een heerlijke, veelzijdige, maar vaak (vooral bij de jongere generaties) niet goed gekende vis. Hij is nochtans heel gemakkelijk klaar te maken!   Rog heeft geen graten. Hij leeft in de Atlantische kustgebieden van Europa en Afrika. Roggen eten voornamelijk schaal- en schelpdieren, en bodemvissen. Ze worden bijna steeds onmiddellijk gefileerd omdat alleen de ontvelde vleugels commercieel interessant zijn. ...
BABYKREEFT EN GEEP - Vis van de maand MEI
In mei leggen niet alleen de vogeltjes een ei, de natuur heeft ook nog heel wat anders voor ons in petto!    Vanafbegin mei is de verkoop van geep, ook wel gekend als meivis of groengraat, weer gestart. Deze vis, met zijn haringachtige smaak, leent zich uitstekend om te grillen of te bakken. Zoals de naam zelf zegt, lijkt hij een groene graat te hebben.    Ook verwelkomen we de babykreeften, smakelijke kleine kreeftjes van 300 à 400gr, die slechts enkele weken per jaar ...
Donderdag 20 april zijn wij gesloten wegens
familiale omstandigheden. Onze excuses.
Wegens overlijden van onze liefste (schoon)papa en bompa, zullen wij donderdag helaas gesloten zijn.   Alvast onze excuses en wij danken u voor uw begrip.
Proef gratis Omegabaars!
Zaterdag 8 april vanaf 11u
Kom gratis proeven van Omegabaars, een duurzaam gekweekte Belgische vis. Zaterdag 8 april tussen 11 en 16u kan je komen kijken hoe de mensen van Omegabaars een gerechtje in mekaar boksen!   Al zin om zelf aan de slag te gaan? Bestel hem snel hier!
HONDSHAAI - vis van de maand
APRIL 2017
De vierde vis van het jaar 2017 is hondshaai geworden, in de volksmond vaak gekend als zeepaling. Dit is echter een foute benaming, want hij heeft niets met paling te maken, maar behoort tot de familie van de katvissen!   Hondshaai is terug van nooit weggeweest! Deze vis werd eerder al verkozen tot vis van het jaar in 2015, en sindsdien geniet hij van flink wat persaandacht en culinaire interesse. In geen tijd werd de hondshaai een echte BV (Bekende Vis).   Van hondshaai is het ...
Artikel in Citta (GvA) -
25 maart 2017
Foodie en culinair auteur Luc Hoornaert vindt de paling in 't groen van STELOY een uitstekende keuze! Dit schreef hij afgelopen weekend in Citta, het weekendmagazine van Gazet van Antwerpen.    Bestel deze specialiteit hier!
SINT JAKOBSVRUCHTEN - vis van de maand maart 2017
De Sint-Jakobsschelp, of "coquille Saint-Jaques" heeft zijn naam te danken aan Santiago de Compostella, van waaruit middeleeuwse pelgrims een schelp meebrachten als bewijs van de voleinding van hun bedevaart. In die tijd was dit weekdier immers enkel in die regio te vinden.   Ondanks de klassieke naam, kan je er lekker moderne gerechten mee maken! Rauw of kort gebakken, in carpaccio of tartaar, met koud of warm garnituur: de mogelijkheden zijn eindeloos.   Coquilles ...
RODE POON - vis van het jaar 2017
Bij VLAM zijn ze dol op rode poon. In 2016 werd hij in februari reeds tot Vis van de Maand gekozen, maar dit jaar krijgt hij zelfs de titel van Vis van het jaar!    Rode poon kennen we ook als knorhaan of rouget (niet te verwarren met rouget barbet!), en kan op zowat alle manier bereid worden. Vraag je gratis receptenboekje in de winkel of vind meer info op de site van VLAM.   Rode poon heeft een heel typische vorm: een dikke en ‘gepantserde’ kop, ...
Vis van de maand januari:
Skrei, de Noorse reiziger
Skrei is de bijnaam voor de Noorse kabeljauw in de periode tussen janauri en april wanneer hij vanuit de Barentszzee naar het noordwesten van Noorwegen migreert om te paaien. De naam Skrei is afgeleid van het Oud-Noorse woord skrida, dat zoiets als 'reizen' betekent.    Skrei is dus enkel in deze periode van het jaar vers te verkrijgen. Het vlees is steviger dan dat van de Hollandse kabeljauw (die meestal in de supermarkten terechtkomt, omdat hij goedkoper is), maar liefhebbers ...
Valentijn 14 februari 2017
  VERWEN UZELF EN UW PARTNER MET EEN HEERLIJK VALENTIJNSDINEETJE   Voor ZATERDAG 11, ZONDAG 12 en DINSDAG 14 FEBRUARI hebben wij voor u een lekker  Menu d’Amour  uitgezocht!                                                                             ...
Openingsuren tijdens de feestperiode december 2016
Tijdens de feestdagen is STELOY elke dag geopend vanaf dinsdag 13  december t.e.m. zondag 1 januari.   13, 14, 15, 16, 17 / 20, 21, 22, 23, 24 / 27, 28, 29, 30, 31 december volgens de normale uren:  Dinsdag t.e.m. vrijdag: 8u30 - 13u & 14u - 18u  Op zaterdag: 8u30 - 17u30 (doorlopend)   Let echter op de afwijkende openingsuren op de volgende dagen: Op maandag 19 & 26 ...
Mortsel Wintert! op 10 en 11 december 2016
Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 volgt de derde editie van het gezellige Mortsel Wintert!.   Deze vindt opnieuw plaats op het Oude God-Plein, van 11 tot 22u. Naast diverse eet- en drinkgelegenheden is er ook een schaatsbaan, een carroussel en nog veel meer aanwezig. Plezier gegarandeert voor jong & oud.   Ook het STELOY-team verwelkomt je met veel plezier aan hun chalet! Hier kan je o.a. genieten van onze heerlijke creuse Gillardeau, vers voor ...
Gastblog Onderduiken.be :
Pasta met rode poon
Vanaf nu presenteert STELOY jullie wekelijks een receptje vanop de blog van Gilles & Caro; Onderduiken.be. Zij bloggen over lekker eten en lekker ontspannen, onder andere door te duiken.   Rode poon? Afgelopen zondag maakten we rode poon. Rode poon werd in het jaar 2012 verkozen tot vis van het jaar. Dat wil niet zeggen dat hij dit jaar daarom minder lekker is. Het is een stevige vis met een heerlijk diepe smaak. Daarnaast wordt rode poon ook wel knorhaan genoemd. De reden hiervoor ...
Zaterdag 3 december :
Kaviaar- en Wijndegustatie
Kom op 3 december tussen 12u en 16u kennismaken met de topkwaliteit van surrogaatkaviaar Tzar Kaviar, in combinatie met een glaasje wijn. Bij elk gerecht waarbij u kaviaar kunt gebruiken, kunt u dit vervangen door Tzar Caviar, het betaalbare alternatief.   
Dag van de Webshop - 3 november 2016
Artikel in Het Nieuwsblad ter ere van de Dag van de Webshop - 3 november 2016 (p. 13)   Scherpere versie lezen? Klik hier.
Qustomer en Citylife worden samen Joyn!
De herfst is in het land! Vanf nu kan je nu met je Qustomer-kaart ook punten sparen bij alle winkels die aangesloten zijn bij Citylife, samen worden zij Joyn! Voor jou verandert er dus niets, alleen kan je bij nog meer handelaars terecht. De smartphonegebruikers kunnen alvast de nieuwe Joyn-app downloaden om met hun bestaande Qustomer-account overal terecht te kunnen. Samen met een nieuw seizoen, is het ook tijd voor enkele nieuwe voordelen. Grootste nieuwkomer: Fondue/gourmet voor 2 ...
Logo en nieuwe hapjes voor 'Mortsel, weer (h)eerlijk thuis'
Bron: Het Laatste Nieuws 27/09/2016
Gastblog: Vis en Paleo
Welke voeding is Paleo-dieet proof? Wil je het Paleo-dieet uitproberen? Ben je benieuwd naar wat je hierbij wel of niet mag eten? Het Paleo-dieet is gebaseerd op de voeding die onze voorvaders in het paleolithicum aten. Op dit dieet eet je daarom vis en vlees van dieren die zich met grassen gevoed hebben. Daarnaast zijn groenten, fruit, wortels en noten toegestaan. Voedingsitems zoals verwerkte oliën, granen, zuivel, geraffineerde suikers, peulvruchten of zout mag je niet consumeren op het ...
Mortsel Smaakt op zaterdag 25 juni 2016
Net zoals de succesvolle editie van 2014 en 2015 vindt ook dit jaar 'Mortsel (S)maakt!' plaats op het Stadsplein van Mortsel (aan Station Oude God) op zaterdag 25 juni 2016, waar de lokale gastronomie zijn beste beentje voorzet en u voor een klein prijsje laat genieten van allerhande specialiteiten.   Ook deze keer is STELOY van de partij met enkele heerlijkheden! Van 11 tot 22u kun je komen genieten van een hapje en een drankje.   Meer info vind je op ...
MEI - maand van de meivis
Vanf vrijdag 6 mei is er terug meivis (geep) beschikbaar!  Nog 2 dagen geduld dus, want donderdag 5 mei is STELOY gesloten (Hemelvaart). Ook dinsdag 17 mei (n.a.v. Pinkstermaandag) zijn wij toe.   Ook in mei dienen de babykreeftjes zich weer aan! Deze smakelijke kreeftjes van circa 350gr, die slechts 6 weken per jaar gevangen mogen, zijn vana zaterdag 7 mei terug verkrijgbaar. Bestel ze best, want het aanbod is beperkt!   Op verse maatjes moeten we nog wachten tot 20 juni, ...
't Periodiekske
Publicatie in 't Periodiekske op 4 april 2016.   Het volledige magazine kan je doorbladeren via deze link: http://www.mensenzijnmedia.be/bladeren/?t=per
ROG - vis van de maand APRIL
Rog is een heerlijke, veelzijdige, maar vaak (vooral bij de jongere generaties) niet goed gekende vis. Hij is nochtans heel gemakkelijk klaar te maken!   Rog heeft geen graten. Hij leeft in de Atlantische kustgebieden van Europa en Afrika. Roggen eten voornamelijk schaal- en schelpdieren, en bodemvissen. Ze worden bijna steeds onmiddellijk gefileerd omdat alleen de ontvelde vleugels commercieel interessant zijn. Nochtans zijn ook de wangetjes en de levers eetbaar en gelden voor ...
Omegabaars te koop!
De Omegabaars is een (h)eerlijke vis en heeft een uniek verhaal: het is een puur Belgisch product dat in de beste omstandigheden wordt gekweekt.  De Omegabaars bevat veel smaak, dankzij de plantaardige voeding die deze gezonde vis krijgt. De vissen groeien op in puur hemelwater, een waterdichte garantie voor een super lekkere en gezonde vis.       Voorlopig overstijgt de vraag het aanbod. Indien je deze smakelijke vis wil bestellen, kan je hem best 10 dagen van ...
ZEEPALING - vis van de maand MAART
De derde vis van het jaar 2016 is hondshaai geworden, in de volksmond vaak gekend als zeepaling.  Hondshaai is terug van nooit weggeweest! Deze vis werd eerder al verkozen tot vis van het jaar in 2015, en sinddien geniet hij van flink wat persaandacht en culinaire interesse. In geen tijd werd de hondshaai een echte Bekende Vis.   Van hondshaai is het  een heel jaar genieten. Vroeger werden ze, gestroopt en in moten, verkocht als zeepaling. Het vlees lijkt, met zijn zachte ...
Qustomer Klantenkaart - Wat als... je er meerdere hebt?
Veel mensen lopen rond met meerdere Qustomer Klantenkaarten: eentje van bij STELOY en eentje van de bakker om de hoek, of van dat leuke klerenwinkeltje in de stad, of van de beenhouwer aan de kust. Of misschien heeft uw partner er wel ergens eentje aangenomen, omdat hij/zij nog niet wist of vergeten was dat u er ook al eentje had.   Daar heeft Qustomer nu een oplossing voor! U kan zeer snel via uw account op de website van Qustomer de punten (en registratiegegevens) van ...
RODE POON - vis van de maand FEBRUARI
Rode poon kennen we ook als knorhaan of rouget (niet te verwarren met rouget barbet!), en is door VLAM verkozen tot vis van de maand februari.   Vraag uw gratis recept in de winkel of vind meer info op de site van VLAM.   Rode poon heeft een heel typische vorm: een dikke en ‘gepantserde’ kop, en waaiervormige borstvinnen waarmee hij over de zeebodem lijkt te lopen. Door het trillen van zijn zwemblaas brengt hij een knorrend geluid voort, daarom wordt hij ...
't Periodiekske
Publicatie in 't Periodiekske op 27 januari 2016.
Valentijn 14 februari 2016
  BESTELLEN KAN NOG VOOR ZATERDAG OF ZONDAG ! VERWEN UZELF EN UW PARTNER MET EEN HEERLIJK VALENTIJNSDINEETJE   Voor VRIJDAG 12, ZATERDAG 13 en ZONDAG 14 FEBRUARI hebben wij voor u een lekker  Menu d’Amour  uitgezocht!                                                               ...
STEENBOLK - vis van de maand JANUARI
De eerste vis van de maand voor 2016 is gekozen: steenbolk!  Hoewel de gewone consument steenbolk nog wat moet leren kennen, heeft hij heel wat potentieel: vers smaakt steenbolk heerlijk ! Probeer steenbolk bijvoorbeeld in een eenvoudig stoofpotje met prei.     Steenbolk is een typische wintervis. Je kan hem vergelijken met wijting of schelvis, maar dan iets robuuster van vorm.  Alle recepten met deze vissen kan je dus ook maken met steenbolk, of omgekeerd. Je kan hem best ...
Omegabaars vanaf februari 2016!
De Omegabaars is een (h)eerlijke vis en heeft een uniek verhaal: het is een puur Belgisch product dat in de beste omstandigheden wordt gekweekt.  De Omegabaars bevat veel smaak, dankzij de plantaardige voeding die deze gezonde vis krijgt. De vissen groeien op in puur hemelwater, een waterdichte garantie voor een super lekkere en gezonde vis.       Voorlopig kan het aanbod de vraag nog niet volgen.  Vanaf februari zou STELOY-deze unieke vis in huis moeten hebben! ...
GRIET - vis van de maand November
Griet is een lekkere, magere platvis en behoort tot de familie van de tarbotachtigen. Het visvlees lijkt zeer sterk op dit van tarbot. In tegenstelling tot tarbot heeft griet echter (huid)schubben, is hij eerder ovaal van vorm en grijsbruin van kleur. De meeste griet wordt aangevoerd in de wintermaanden. Griet is op zijn best van juli tot en met januari.   Griet kan je op vele manieren bereiden: op de graat of als filet, bakken, grillen, stoven, in de oven, frituren of gebruiken ...
Feestdagen NOVEMBER 2015
Aangezien 1 november (Allerheiligen) dit jaar op een zondag valt, heeft dit geen invloed op de sluitingsdagen van de daaropvolgende week en zijn wij alle dagen gewoon geopend volgens het normale schema, wij zijn dus niet gesloten omdat het herfstvakantie is.   Dinsdag 10 november maken wij echter de brug met woensdag 11 november (Wapenstilstand), aangezien maandag onze vaste sluitingsdag is). Vanf donderdag 12 november zijn wij de rest van de week terug gewoon geopend.   Fijne ...
De Winter van Mortsel op 12 & 13 december 2015
In navolging van het succesvolle "Mortsel (S)maakt!' in juni, volgt op 12 en 13 december 2015 de 2e wintereditie!   Deze vindt opnieuw plaats op het Oude God-Plein, beide dagen van 11 tot 22u. Naast diverse eet- en drinkgelegenheden is er ook een schaatsbaan, een carroussel en nog veel meer leuks voor jong en oud aanwezig.   Ook het STELOY-team verwelkomt u met veel plezier aan hun chalet! Hier kan u onderandere genieten van onze heerlijke ...
Elke zaterdag 13 - 16u:
Oester- & Wijnbar
Elke zaterdag van 13 tot 16u kan je bij ons komen genieten van vers geopende oesters (Franse creuses Gillardeau of platte Zeeuwe 4°°°), in het goed gezelschap van een glaasje witte wijn of rosé.   Tot dan!
MELKTONG/TONGSCHAR - vis van de maand OKTOBER
Een nieuwe maand, een nieuw seizoen, een nieuwe vis die met de eer gaat lopen in oktober! VLAM koos deze keer opnieuw voor de melktong, ook wel bekend als tongschar. Let op, verwar hem niet met de (inferieure) scharretong!    Tongschar is een mooie witte platvis die dikwijls wordt gebruikt ter vervanging van de duurdere Noordzeetong. Het visvlees is zachter en iets zoeter van smaak.   Meestal wordt tongschar ontveld en in filets (4 per vis) verkocht. Alle ...
Zaterdag 17 oktober : Proefmiddag Kaviaar en Oesterbar
Kom op 17 oktober tussen 13u en 16u kennismaken met de Russische topkaviaar Imperial Heritage, in combinatie met een glaasje champagne van het 'jonge' merk Jacquart (°1964).   Ook kan je genieten van onze heerlijke Franse creuse Gillardeau. Voor 9 euro kan je 3 van deze vers opengestoken oesters degusteren aan onze oesterbar, met een gratis glaasje huiswijn MJ Janeil!   De Russische kaviaarmeester van Imperial Heritage gebruikt de "malossol" of "lichtjes ...
PLADIJS - vis van de maand SEPTEMBER
Back to school met pladijs!   Pladijs is een goedkoop, veelzijdig platvisje (ook gekend als schol) dat op vele manieren kan worden klaargemaakt. Panklaar of gefileerd, met of zonder vel, stomen, pocheren, bakken, grillen, paneren... het kan allemaal!   Pladijs is volop in het seizoen van juni tot en met oktober. Er is dan grote aanvoer, en de noordzeepladijzen hebben dik visvlees. Ze worden door onze vissers ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier gevangen. Met een rijke ...
15 augustus Moederdag 2015
15 augustus vieren we weer Moederdag! Wil je zelf een feestmaal bereiden, of bestel je gewoon één van onze kant-en klare-oplossingen, bij STELOY is het altijd van de hoogste kwaliteit.   Let wel op, zaterdag 15 augustus zijn wij enkel geopend tussen 10 en 12u, voor het afhalen van bestellingen.   Reserveer dus tijdig de gewenste producten via onze webshop, per mail (bestel@steloy.be), telefonisch (03/449.96.68) of in de winkel. De rest van de zomer blijven wij wel ...
ROG - vis van de maand AUGUSTUS
Rog is een heerlijke, veelzijdige, maar vaak niet genoeg gekende vis. Hij is nochtans heel gemakkelijk klaar te maken. Rog heeft geen graten. Hij leeft in de Atlantische kustgebieden van Europa en Afrika. Roggen eten voornamelijk schaal- en schelpdieren, en bodemvissen. Ze worden bijna steeds onmiddellijk gefileerd omdat alleen de ontvelde vleugels commercieel interessant zijn. Nochtans zijn ook de wangetjes en de levers eetbaar en gelden voor sommigen als een delicatesse. Rog moet absoluut ...
ZEETONG - vis van de maand JULI + start Mosselseizoen
De alom populaire zeetong is het hele jaar door verkrijgbaar, maar op z’n best van juni tot januari. De periode waarin de tong het meest kuit schiet is van maart tot en met mei, en we raden omwille van de mindere vleeskwaliteit dan ook aan om de tong in deze periode links te laten liggen. Daarom zetten we hem nu in juli in de spotlight!   Zeetong (niet te verwarren met tongschar/melktong, waarvan het vlees zoeter smaakt, en al helemaal niet met de minderwaardige scharretong) is op ...
Mortsel Smaakt op zaterdag 27 juni 2015
Ook dit jaar was het een daverend succes! Bedankt aan iedereen die ons kraam bezocht op deze mooie zomerse dag.   P.S. In tegenstelling tot vorig jaren heeft STELOY geen zomersluiting! Dinsdag  21 juli zijn we wel gesloten (Nationale feestdag).
Mortsel Smaakt op zaterdag 27 juni 2015
Net zoals de succesvolle editie van 2014 vindt ook dit jaar 'Mortsel (S)maakt!' plaats op het Stadsplein van Mortsel (aan Station Oude God) op 27 juni 2015, waar de lokale gastronomie zijn beste beentje voorzet en u voor een klein prijsje laat genieten van allerhande specialiteiten.   Ook deze keer is STELOY van de partij met enkele heerlijkheden! Van 11 tot 22u kun je komen genieten van een hapje en een drankje.   Meer info vind je op de ...
Maatjesseizoen op 17 juni 2015 van start !
Het werd al enkele keren uitgesteld, maar vanaf woensdag 17 juni gaat het officiele Maatjesseizoen 2015 eindelijk van start!   Deze heerlijke romige maatjes zijn een ware delicatesse die slechts enkele maanden per jaar te verkrijgen is, meestal vanaf juni tot september. De harinkjes dienen een bepaald vetgehalte te hebben voor ze gevangen worden (min. 16% - max. 26%) en Hollandse Nieuwe mogen heten.   Na september worden de maatjes te 'oud' en worden ze te ...
Qustomer-voordelen Juni 2015
Met onze handige digitale spaarkaart kan je vanaf de maand juni sparen voor :     100 gr tonijnsalade met groentjes 100 1 STELOY-kurkentrekker (Pulltap) 300 1 fles 75cl huiswijn  400 1 l vissoep of STELOY- kookboek 500 Geschenkmand t.w.v. 30 euro  1500
GEEP - vis van de maand MEI
Deze makreelachtige vis, ook wel Meivis of Groengraat genoemd, kan als volledige vis gekocht worden, of kan door ons worden schoongemaakt.  Om de geep te bereiden wordt hij in vingerlange stukken gesneden. Hij wordt bij voorkeur in de bloem gerold en gebakken. U kan geep bakken, stoven of grillen. Bovendien leent geep zich uitstekend voor de bereiding van vissoepen.   Bestel hem nu, want deze seizoensvis, te koop aan een zacht prijsje, is maar beperkt verkrijgbaar.
Feestdagen Mei 2015
Vrijdag  1 mei (Dag van de Arbeid) zijn we gesloten, zaterdag 2 mei zijn we gewoon geopend.   Donderdag 14 mei (Hemelvaart) zijn wij gesloten, de rest van de week zijn we gewoon geopend.   Maandag 25 mei (Pinksteren) zijn wij gesloten, zoals elke maandag, en schuiven we de feestdag een dagje op. Dinsdag 26 mei zijn wij dus ook gesloten.   Fijne feestdagen!
RODE POON - vis van de maand april
Rode poon kennen we ook als knorhaan of rouget (niet te verwarren met rouget barbet!), en is door VLAM verkozen tot vis van de maand april.   Vraag uw gratis receptenboekje in de winkel of vind meer info op de site van VLAM.   Rode poon heeft een heel typische vorm: een dikke en ‘gepantserde’ kop, en waaiervormige borstvinnen waarmee hij over de zeebodem lijkt te lopen. Door het trillen van zijn zwemblaas brengt hij een knorrend geluid voort, daarom wordt hij ...
Vernieuwde Parking Krijgsbaan geopend!
Begin 2015 startte de gemeente Mortsel met Parking Krijgsbaan, de ruime parkeerplaats achter Vishandel STELOY, een volledige make-over te geven. De werken zijn ondertussen achter de rug, en we mogen zeggen dat het resultaat er zeer netjesuitziet! Men kan hier vanaf 1 juni opnieuw parkeren, maar let op, dit is betalend van 7 tot 18u! Aan de democratische prijs van € 0.30 per uur kan je nu dus vanop deze parking heel Mortsel bezoeken!
't Periodiekske - 10 maart 2015
Vol trots verscheen STELOY vorige week in 't Periodiekske, een lokaal blad dat momenteel deelneemt aan een project om Mortsel, en meer bepaald haar lokale economie en erfgoed, te promoten, met als slogan 'MORTSEL, WEER (H)EERLIJK THUIS!'. Ook in De Passant verscheen intussen dit artikel.
ZEEDUIVEL - vis van de maand maart
Zeeduivel staat bekend als lotte of staartvis, en is door VLAM verkozen tot vis van de maand maart.   Vraag uw gratis receptenboekje in de winkel of vind meer info op de site van VLAM.   Dit visje kan op veel manieren bereid worden: in de pan, in een gewone oven, in een microgolfoven, gepocheerd, gestoomd, in papillotten, op spiesjes. Hij kan in zijn geheel geroosterd worden op de barbecue.
Hondshaai verkozen tot vis van 2015
Elk jaar kiest VLAM in samenwerking met de Vlaamse visserijsector een Vis van het Jaar. Dit jaar is gekozen voor hondshaai. In 2000 was hondshaai al eens Vis van het Jaar. De jaarlijkse verkiezing verruimt de blik van de Belg op gebied van vis. De bekroonde vis krijgt een stevige duw in de rug en doorgaans zien we de consumptie ervan stijgen. En hondshaai heeft daar alle potentieel voor, zowel op culinair vlak als op gebied van aanvoer, en kan makkelijk inspelen op een stijgende vraag. ...
SCHELVIS - vis van de maand januari
Het visvlees van de vaak ondergewaardeerde schelvis is iets zachter dan dat van kabeljauw, maar zeer smakelijk en het is eveneens voor alle bereidingen geschikt. Gerookte haddock is een klassieker in Engeland, waar schelvis op vrijwel alle menukaarten is terug te vinden.   Schelvis heeft veel en grote schubben en wordt daarom vooral in visfilet verkocht. Dit heerlijke witvisje is voor alle bereidingen geschikt. Schelvis is het hele jaar door tegen een interessante prijs verkrijgbaar. Het ...
De Winter van Mortsel op 6-12-2014
Afgelopen zaterdag 6 december vond de eerste editie van Mortsel Wintert plaats, met niet alleen een heuse ijspiste en een Sinterklaasshow, maar vooral een gezellig dag- en avondmarkt met heel wat Mortselse horeca die dranken en gerechten aan het publiek voorstelde. Net zoals Mortsel (S)maakt in juni dit jaar, was ook de winterwereld een succes!   Uiteraard was het STELOY Cateringteam ook weer van de partij met de huiswijn en cava, kreeftensoep, gambaspiesjes en creuses Gillardeau.
Mortsel Kleurt
Dankzij Unimo Mortsel kunnen de kinderen de Sint blij maken met een prachtige tekening. Bij meerdere Mortsele handelszaken, waaronder Vishandel STELOY, kun je nu een tekenformulier ophalen, en voor 1 december terug afgeven bij 't Bazarke (Statielei). Wie weet kiest de Sint dan jouw tekening als mooiste, en win je wel 1 van de mooie prijzen!
De Winter van Mortsel op 6-12-2014
In navolging van het succesvolle "Mortsel (S)maakt!' in juni 2014, volgt op 6 december 2014 een wintereditie. Deze vindt opnieuw plaats op het Oude God-Plein, van 11 tot 22u. Naast diverse eet- en drinkgelegenheden is er ook een schaatsbaan, een carroussel en nog veel meer aanwezig. Ook het STELOY-team verwelkomt u met veel plezier aan hun chalet! Hier kan u onderandere genieten van onze heerlijke creuse Gillardeau, vers voor u opengestoken! 
Qustomer, de digitale spaarkaart
Vanaf heden kan je bij STELOY nu ook sparen met Qustomer, de digitale klantenkaart! Met één kaart met daarop je eigen unieke QR-code kan je terecht bij honderden winkeliers over heel België. Per winkelier spaar je voor heerlijke extra's.   Voordelen bij STELOY 100 punten: 100gr visserssalade 300 punten: 2 STELOY-garnaalkroketten 450 punten: 1 liter vissoep van het huis 500 punten: Het STELOY-kookboek 1500 punten: Geschenkmand twv €30   Op www.Qustomer.be ...