Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten

2015
Maart
ZEEDUIVEL - vis van de maand maart
Zeeduivel staat bekend als lotte of staartvis, en is door VLAM verkozen tot vis van de maand maart.   Vraag uw gratis receptenboekje in de winkel of vind meer info op de site van VLAM.   Dit visje kan op veel manieren bereid worden: in de pan, in een gewone oven, in een microgolfoven, gepocheerd, gestoomd, in papillotten, op spiesjes. Hij kan in zijn geheel geroosterd worden op de barbecue.
't Periodiekske - 10 maart 2015
Vol trots verscheen STELOY vorige week in 't Periodiekske, een lokaal blad dat momenteel deelneemt aan een project om Mortsel, en meer bepaald haar lokale economie en erfgoed, te promoten, met als slogan 'MORTSEL, WEER (H)EERLIJK THUIS!'. Ook in De Passant verscheen intussen dit artikel.
Vernieuwde Parking Krijgsbaan geopend!
Begin 2015 startte de gemeente Mortsel met Parking Krijgsbaan, de ruime parkeerplaats achter Vishandel STELOY, een volledige make-over te geven. De werken zijn ondertussen achter de rug, en we mogen zeggen dat het resultaat er zeer netjesuitziet! Men kan hier vanaf 1 juni opnieuw parkeren, maar let op, dit is betalend van 7 tot 18u! Aan de democratische prijs van € 0.30 per uur kan je nu dus vanop deze parking heel Mortsel bezoeken!