Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten

2016
November
Dag van de Webshop - 3 november 2016
Artikel in Het Nieuwsblad ter ere van de Dag van de Webshop - 3 november 2016 (p. 13)   Scherpere versie lezen? Klik hier.
Zaterdag 3 december :
Kaviaar- en Wijndegustatie
Kom op 3 december tussen 12u en 16u kennismaken met de topkwaliteit van surrogaatkaviaar Tzar Kaviar, in combinatie met een glaasje wijn. Bij elk gerecht waarbij u kaviaar kunt gebruiken, kunt u dit vervangen door Tzar Caviar, het betaalbare alternatief.   
Gastblog Onderduiken.be :
Pasta met rode poon
Vanaf nu presenteert STELOY jullie wekelijks een receptje vanop de blog van Gilles & Caro; Onderduiken.be. Zij bloggen over lekker eten en lekker ontspannen, onder andere door te duiken.   Rode poon? Afgelopen zondag maakten we rode poon. Rode poon werd in het jaar 2012 verkozen tot vis van het jaar. Dat wil niet zeggen dat hij dit jaar daarom minder lekker is. Het is een stevige vis met een heerlijk diepe smaak. Daarnaast wordt rode poon ook wel knorhaan genoemd. De reden hiervoor ...