Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
TARBOT - vis van de maand DECEMBER 2017

De laatste maand van het jaar is aangebroken, dus de laatste vis van 2017 is gekozen! Tarbot mag met deze eer gaan strijken!

 

Deze veelzijdige vis is een echte topper en zal van elke tafel een feest maken! Met tarbot kan je alle richtingen uit: je kan hem bakken (panklaar of in filets), in de oven klaarmaken of gebruiken in stoofpotjes, maar eigenlijk hou je hem best zo puur mogelijk; het zou zonde zijn om zijn uitmuntende smaak te veel te camoufleren met allerlei toevoegingen.

 

Er is maar een minpuntje aan deze uitblinker, en dat is zijn prijs. De regel geldt ook hier: hoe groter de vis, hoe hoger de prijs.

Echter vangt STELOY dit probleem op door deze maand kleinere tarbotjes (turbotins genoemd, van 500gr tot 1 kilo) te verkopen aan de absolute knalprijs van € 19,90!

Let op: dit is natuurlijk de prijs voor de bruto vis (gegut). Wens je hem in filets dan kan dit natuurlijk, maar hou er rekening mee dat er minder dan de helft van het gewicht rest. Echter blijven turbotins, zeker in verhouding tot de heerlijke smaak, dan nog steeds interessanter van prijs dan bijvoorbeeld tong of griet, die toch beiden ook zeer hoog aangeschreven staan.

 

Kom dus zeker snel van onze mooie tarbotjes genieten! Reserveren is slim, want elke dag vers betekent ook OP = OP.

Bestel hem dus hier via onze webshop, mail ons op info@steloy.be of geef even een seintje op 03/449.96.68.

 

Let op! Dit product is onderhevig aan marktprijzen en kan dus schommelen, zeker naar het eindejaar toe.