Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
20-30 van 42 resultaten
I Paasbrood met gerookte zalm
Bak het focacciabrood een kleine 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°. ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Zalm
I Asperges met zalm en krieltjes
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zalm
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...
Type I Sauzen
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zeebaars
I Aspergeroomsoep
Breng in een grote pot ongeveer 3 liter bouillon aan de kook. ...
Type I Soepen
Duur I 30-40 min
Vissoort I Grijze Noordzeegarnaal
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I
I Griet met duglérésaus en asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Griet
I Zwaardvis met aardappelpuree met tomaat en basilicum
Snipper de ui en de look en stoof glazig in wat olijfolie. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zwaardvis
I Zeetong meunière
Snij de aardappelen in 'tonnetje' (zie foto) en kook deze gaar in licht gezouten water. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Tong
I Zomerse tongrolletjes
Rol de tongfilets op (of vraag aan ons om dit reeds voor u te doen), kruid af met peper en zout en doe ze in een beboterde schotel die in de microgolfoven kan. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Tong
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken