Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
30-40 van 42 resultaten
I Fishburger Deluxe
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
I Mosseltjes op de BBQ
Mosseltjes op de BBQ zijn gemakkelijk en snel klaar te maken. Je kunt ze in een papillot draaien, maar nog veel gemakkelijk is om ze in een aluminium bakje klaar te maken. Dit gerecht is heerlijk als ...
Type I Voorgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Mossel
I Rogrolletje met spinazie en tomaat
Snipper de knoflook en de sjalot. Fruit aan in olijfolie en doe er de tomatenblokjes en de witte wijn bij. Laat even koken en breng op smaak met peper en zout. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Rog
I Oesters met champagnesaus
Open de oesters en vang het sap op. ...
Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Oester
I Kabeljauw met rode pesto en tomaatrisotto
Snipper het sjalotje, en stoof aan in boter. Zodra dit glazig is, blussen met een scheut witte wijn. Laat even verdampen, en voeg de ristto rijst toe. Maak de risotto klaar zoals op de verpakking ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 40-60 min
Vissoort I Kabeljauw
I Tartaar van coquilles op een bedje van munt en ...
Snij de coquilles tot tartaar, en kruid zacht af met peper en zout en enkele druppels limoensap. ...
Type I Voorgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Sint Jacobsschelp
I Gegratineerde steenbolk met broccoli en spinazie
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de broccoli in hapklare roosjes. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Steenbolk
I Tajine met steenbolk en quinoa
Verwarm de oven voor op 180┬░. Snij alle groenten in groffe stukken. Kook de wortelen kort (zo'n 5 min) zodat ze al een beetje voorgegaard zijn. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 40-60 min
Vissoort I Steenbolk
I Rode poon met kruidenrisotto en zeekraal
Snipper het sjalotje en het teentje knoflook fijn en fruit in olijfolie, voeg de rijst toe en roer tot alle korrels met een laagje olie bedekt zijn. Blus met een glas droge witte wijn en roer met een ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Rode Poon
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Omegabaars
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken