Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
40-45 van 45 resultaten
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook gewoon een snuif zout toevoegen. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Rode Poon
I Octopus met zeewierpasta en feta en zwarte olijfjes
Kook de pasta beetgaar met wat bouillon in het water voor extra smaak. Spoel de zeekraal af en laat uitlekken, en snij de feta in kleine brokjes. Verwarm diepe borden voor. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Inktvis
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Pladijs
I Schelvis met tomaat en citroen
Verwarm de oven voor op 200┬░C. Snij de tomaten en citroenen in plakjes. Vet een ovenschotel in met boter. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 40-60 min
Vissoort I Schelvis
I Pieterman met zuiderse puree
Bereid eerst de puree voor. Verwarm de torentjes in de microgolf zodat ze wat zachter worden. Natuurlijk kan je ook zelf eerst verse puree maken. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Grote Pieterman
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken