Recepten
Bekijk hier al onze verzamelde recepten
1-3 van 3 resultaten
I Grietfilet met fijne groentjes
Voor de saus het sjalotje fijnsnijden, aanstoven in de boter en blussen met de witte wijn. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Griet
I Griet met een korstje
Laat de spinazie ontdooien. Onder de panko vermeng je de knoflook en de fijn gesneden basilicum. Leg de grietfilet in een ovenschotel, kruid met peper en zout en bestrijk de filet met de graanmosterd. ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 10-20 min
Vissoort I Griet
I Griet met duglérésaus en asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil er in fijne slierten af. Snij ook de onderkant ...
Type I Hoofdgerecht
Duur I 30-40 min
Vissoort I Griet
Op vissoort
Op type gerecht
Op bereidingstijd
Laatst bekeken