Stengel met Gravad Lax


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gravad Lax - vers - 4 sneetjes
I
Grissini/soepstengels - 12 stuks
Bereiding
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini.
Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Ook lekker
I Paasbrood met gerookte zalm
Bak het focacciabrood een kleine 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°. ...
I Asperges met zalm en krieltjes
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Coquilles met Comte en asperges
Schil de asperges en kook of stoom ze gaar (tip: de schillen kan je gebruiken voor aspergesoep!). ...
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...