Stengel met Gravad Lax


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gravad Lax - vers - 4 sneetjes
I
Grissini/soepstengels - 12 stuks
Bereiding
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini.
Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Ook lekker
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
I Tonijntartaar met zeewiersalade
De tonijnfilet met een scherp koksmes fijnhakken vlak voor je afwerkt, want tartaar verkleurt snel. ...
I Oesters met champagnesaus
Open de oesters en vang het sap op. ...
I Asperges met zalm en krieltjes
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...