Stengel met Gravad Lax


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Zalm
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gravad Lax - vers - 4 sneetjes
I
Grissini/soepstengels - 12 stuks
Bereiding
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini.
Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Ook lekker
I Mosselsoepje met kerrie
De ui (in ringen) en het groen van de selder aanstoven in boter. Tijm, laurier en de mosselen toevoegen en op hoog vuur met deksel op de pot gedurende ...
I Rode poon met kruidenrisotto en zeekraal
Snipper het sjalotje en het teentje knoflook fijn en fruit in olijfolie, voeg de rijst toe en roer tot alle korrels met een laagje olie bedekt zijn. ...
I Paasbrood met gerookte zalm
Bak het focacciabrood een kleine 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°. ...
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) ...