Stengel met Gravad Lax


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Zalm
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gravad Lax - vers - 4 sneetjes
I
Grissini/soepstengels - 12 stuks
Bereiding
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini.
Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
Ook lekker
I Langoustine met zeekraal en puree van aardpeer
Gerecht voor 4 personen - gemakkelijk ...
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Rog met prei en kappertjes uit de oven
Gerecht voor 4 personen - gemakkelijk ...
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...