Apero glaasje met gerookte forelcreme


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gerookte forel filets 125 gram - 1
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Wasabi in tube - naar smaak
I
Peper & zout - naar smaak
I
Apero-glaasjes - 6 stuks uit ons assortiment
Bestel bij STELOY
I
Daikon cress - 1 potje
Bereiding
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen.
Peper en een weinig zout toevoegen (gerookte vis is al een beetje zout) en goed omroeren.
Room toevoegen tot de gewenste dikte.

In mooie apero-glaasjes scheppen en versieren met een takje pittige Daikon cress.
Ook lekker
I Stengel met Gravad Lax
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini. Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...
I Oosterse mosselen in de wok
In wokolie de gember, knoflook en pijpajuin aanstoven. ...
I Tonijntartaar met zeewiersalade
De tonijnfilet met een scherp koksmes fijnhakken vlak voor je afwerkt, want tartaar verkleurt snel. ...