Apero glaasje met gerookte forelcreme


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gerookte forel filets 125 gram - 1
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Wasabi in tube - naar smaak
I
Peper & zout - naar smaak
I
Apero-glaasjes - 6 stuks uit ons assortiment
Bestel bij STELOY
I
Daikon cress - 1 potje
Bereiding
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen.
Peper en een weinig zout toevoegen (gerookte vis is al een beetje zout) en goed omroeren.
Room toevoegen tot de gewenste dikte.

In mooie apero-glaasjes scheppen en versieren met een takje pittige Daikon cress.
Ook lekker
I Pieterman met zuiderse puree
Bereid eerst de puree voor. Verwarm de torentjes in de microgolf zodat ze wat zachter worden. Natuurlijk kan je ook zelf eerst verse puree maken. ...
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) ...
I Stokvis op grootmoeders wijze
Neem een pan ( bij voorkeur met anti aanbaklaag). Kook de melk op en pocheer de vis 4 minuten erin. Haal de vis uit de pan met een spatel uit de melk ...
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...