Apero glaasje met gerookte forelcreme


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gerookte forel filets 125 gram - 1
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Wasabi in tube - naar smaak
I
Peper & zout - naar smaak
I
Apero-glaasjes - 6 stuks uit ons assortiment
Bestel bij STELOY
I
Daikon cress - 1 potje
Bereiding
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen.
Peper en een weinig zout toevoegen (gerookte vis is al een beetje zout) en goed omroeren.
Room toevoegen tot de gewenste dikte.

In mooie apero-glaasjes scheppen en versieren met een takje pittige Daikon cress.
Ook lekker
I Rogrolletje met spinazie en tomaat
Snipper de knoflook en de sjalot. Fruit aan in olijfolie en doe er de tomatenblokjes en de witte wijn bij. Laat even koken en breng op smaak met peper ...
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Vistajine met safraan en gember
Olijfolie in de tajine verhitten en daarin de ajuin en de wortelen aanstoven. ...
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...