Forel met Gandaham in papillot


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Forellen 300-400 gram - 4
I
Gandaham - 8 sneden
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 250 gr
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Oregano - naar smaak
I
Peper - naar smaak
Bereiding
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie.
Leg op de folie 2 sneetjes ham naast elkaar, daarop haaks 1 visfilet.
Peper de filet, schik er een 4-tal gesneden champignons op, wat oregano en een scheutje room.
Leg er de tweede forelfilet passend op en plooi de ham over de vis.
De papillot goed dicht plooien zodat er geen vocht ontsnapt bij het bakken in de op 175°C voorverwarmde oven.
Na 15 min. mag de vis uit de oven en in de folie gepresenteerd worden op de borden.

Lekker met gekookte aardappelen.

*STELOY-tip: een scheutje Nouilly Prat of pastis mee in het papillotje verwerken geeft een heerlijke extra touch!
Ook lekker
I Pieterman met zuiderse puree
Bereid eerst de puree voor. Verwarm de torentjes in de microgolf zodat ze wat zachter worden. Natuurlijk kan je ook zelf eerst verse puree maken. ...
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en ...
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water ...
I Zwaardvis met aardappelpuree met tomaat en ...
Snipper de ui en de look en stoof glazig in wat olijfolie. ...
I Schelvis met tomaat en citroen
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de tomaten en citroenen in plakjes. Vet een ovenschotel in met boter. ...