Forel met Gandaham in papillot


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Forellen 300-400 gram - 4
I
Gandaham - 8 sneden
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 250 gr
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Oregano - naar smaak
I
Peper - naar smaak
Bereiding
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie.
Leg op de folie 2 sneetjes ham naast elkaar, daarop haaks 1 visfilet.
Peper de filet, schik er een 4-tal gesneden champignons op, wat oregano en een scheutje room.
Leg er de tweede forelfilet passend op en plooi de ham over de vis.
De papillot goed dicht plooien zodat er geen vocht ontsnapt bij het bakken in de op 175°C voorverwarmde oven.
Na 15 min. mag de vis uit de oven en in de folie gepresenteerd worden op de borden.

Lekker met gekookte aardappelen.

*STELOY-tip: een scheutje Nouilly Prat of pastis mee in het papillotje verwerken geeft een heerlijke extra touch!
Ook lekker
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
I Fishburger Deluxe
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen. ...
I Schelvis met tomaat en citroen
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de tomaten en citroenen in plakjes. Vet een ovenschotel in met boter. ...
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...