Tzar Caviar met gerookte zalm


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Zalm
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Tzar kaviaar 50 gram - 1 potje
I
Warmgerookt zalmhaasje - 4 stuks
Bestel bij STELOY
I
Room - 25 cl
Bereiding
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie.

Ook mogelijk met sneetjes gerookte zalm.

Bron: Tzarcaviar.com

Ook lekker
I Apero glaasje met gerookte forelcreme
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen. ...
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Kabeljauw met rode pesto en tomaatrisotto
Snipper het sjalotje, en stoof aan in boter. Zodra dit glazig is, blussen met een scheut witte wijn. Laat even verdampen, en voeg de ristto rijst ...