Tzar Caviar met gerookte zalm


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Tzar kaviaar 50 gram - 1 potje
I
Warmgerookt zalmhaasje - 4 stuks
Bestel bij STELOY
I
Room - 25 cl
Bereiding
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie.

Ook mogelijk met sneetjes gerookte zalm.

Bron: Tzarcaviar.com

Ook lekker
I Herfstslaatje met lotte
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. ...
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Stokvis op grootmoeders wijze
Neem een pan ( bij voorkeur met anti aanbaklaag). Kook de melk op en pocheer de vis 4 minuten erin. Haal de vis uit de pan met een spatel uit de melk ...