Tzar Caviar met gerookte zalm


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Zalm
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Tzar kaviaar 50 gram - 1 potje
I
Warmgerookt zalmhaasje - 4 stuks
Bestel bij STELOY
I
Room - 25 cl
Bereiding
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie.

Ook mogelijk met sneetjes gerookte zalm.

Bron: Tzarcaviar.com

Ook lekker
I Oosterse mosselen in de wok
In wokolie de gember, knoflook en pijpajuin aanstoven. ...
I Fishburger Deluxe
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen. ...
I Tartaar van coquilles op een bedje van munt en ...
Snij de coquilles tot tartaar, en kruid zacht af met peper en zout en enkele druppels limoensap. ...
I Herfstslaatje met lotte
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. ...