Zwaardvis met aardappelpuree met tomaat en basilicum


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Zwaardvis
Ingredi├źnten voor 4 personen
I
Zwaardvis - 4x 200gr
Bestel bij STELOY
I
Aardappeltorentje - 4
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 4
I
Rode ui - 1
Bestel bij STELOY
I
Knoflook - 2 teentjes
I
Basilicum - handvol
I
Peper & Zout - naar smaak
Bereiding
Snipper de ui en de look en stoof glazig in wat olijfolie.
Snij de tomaten in blokjes, en meng deze onder de ui als deze klaar is. De tomaat dient gewoon wat op te warmen.
Maak aardappelpuree of verwarm de aardappeltorentjes van STELOY, en meng het tomaten-ui-lookmengsel eronder. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hou het geheel warm.

Bak ondertussen de zwaardvis in een grilpan met wat olijfolie of boter, en breng op smaak met peper en zout.
Als de vis klaar is, meng je nog een handvol gesnipperde basilicum onder de warme puree.
Ook lekker
I Mosselsoepje met kerrie
De ui (in ringen) en het groen van de selder aanstoven in boter. Tijm, laurier en de mosselen toevoegen en op hoog vuur met deksel op de pot gedurende ...
I Oesters met champagnesaus
Open de oesters en vang het sap op. ...
I Forel met Gandaham in papillot
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie. ...
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...