Fishburger Deluxe


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Lotte - staartvis of zeeduivel - 400 gr netto filet
I
Mozarrella - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Wasabi - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Mayonaise STELOY - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Kropsla - 8 blaadjes
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 1 stuk
I
Hamburgerbroodjes - 4 stuks
I
Peper & zout - naar smaak
I
Boter - 1 klontje
Bereiding
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen.
Was en droog de sla, snij de tomaat in fijne schijfjes.

Ontvlies de zeeduivel volledig en kruid met peper en zout. Snij in fijne plakjes en bak kort in boter.

Snijd het broodje doormidden en warm op (in de oven, op de grill of in de broodrooster).
Besmeer de onderkant van het broodje naar smaak met wasabimayonaise.
Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes mozzarella, sla, groenten en besmeer de het deksel van het broodje indien gewenst ook met mayonaise.

Bron: Vis.be
Ook lekker
I Rogrolletje met spinazie en tomaat
Snipper de knoflook en de sjalot. Fruit aan in olijfolie en doe er de tomatenblokjes en de witte wijn bij. Laat even koken en breng op smaak met peper ...
I Aspergeroomsoep
Breng in een grote pot ongeveer 3 liter bouillon aan de kook. ...
I Tartaar van coquilles op een bedje van munt en ...
Snij de coquilles tot tartaar, en kruid zacht af met peper en zout en enkele druppels limoensap. ...
I Schelvis met tomaat en citroen
Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de tomaten en citroenen in plakjes. Vet een ovenschotel in met boter. ...