Fishburger Deluxe


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Lotte - staartvis of zeeduivel - 400 gr netto filet
I
Mozarrella - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Wasabi - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Mayonaise STELOY - naar smaak
Bestel bij STELOY
I
Kropsla - 8 blaadjes
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 1 stuk
I
Hamburgerbroodjes - 4 stuks
I
Peper & zout - naar smaak
I
Boter - 1 klontje
Bereiding
Mix de mayonaise met de wasabi naar smaak. Ook kan je bij STELOY kant- en-klare wasabi mayonaise kopen.
Was en droog de sla, snij de tomaat in fijne schijfjes.

Ontvlies de zeeduivel volledig en kruid met peper en zout. Snij in fijne plakjes en bak kort in boter.

Snijd het broodje doormidden en warm op (in de oven, op de grill of in de broodrooster).
Besmeer de onderkant van het broodje naar smaak met wasabimayonaise.
Leg de zeeduivel op het broodje, daarop fijne sneetjes mozzarella, sla, groenten en besmeer de het deksel van het broodje indien gewenst ook met mayonaise.

Bron: Vis.be
Ook lekker
I Apero glaasje met gerookte forelcreme
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen. ...
I Coquilles met Comte en asperges
Schil de asperges en kook of stoom ze gaar (tip: de schillen kan je gebruiken voor aspergesoep!). ...
I Octopus met zeewierpasta en feta en zwarte ...
Kook de pasta beetgaar met wat bouillon in het water voor extra smaak. Spoel de zeekraal af en laat uitlekken, en snij de feta in kleine brokjes. ...
I Zomerse tongrolletjes
Rol de tongfilets op (of vraag aan ons om dit reeds voor u te doen), kruid af met peper en zout en doe ze in een beboterde schotel die in de ...