Haal de zee in huis met steloy!
Elke dag opnieuw met de beste service & kwaliteit
Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds 1932 biedt STELOY u de beste producten uit de zee. Met meer dan 80 jaar ervaring krijgt u uitstekende service & kwaliteit.

Bestel online

Sinds 1932 kan u bij ons terecht voor de beste service & kwaliteit, nu ook vanuit uw huiskamer bestelbaar!

Dagelijks aangevoerde verse vis

Haal de zee in huis met de verse producten van STELOY. Bereid zelf heerlijke maaltijden met de beste producten uit het zilte nat!

Smaakvolle wijnen

Wat smaakt er beter dan een oester met champagne? Tongrolletjes met blanc de blanc? Voor elk visje hebben wij de juiste wijn...

Uw feest, onze zorg!

STELOY bereidt dagelijks voor u heerlijke feestbereidingen. Warm of koud, een ruime keuze kunt u terug vinden op onze feestfolder.

Onze lekkere recepten

Wat eten we vandaag? Een dagelijkse vraag. Bij STELOY vindt u heerlijke recepten van zowel ons als uzelf!

Levering aan huis

U hebt geen tijd om tot in onze winkel te komen? Geen nood, STELOY brengt de zee naar uw thuis, werk, familie of vrienden!

Handige en stijlvolle tafelbenodigdheden

Versier uw tafel met STELOY producten. Prachtig passend bestek om te smullen van alle lekkere producten uit de zee vindt u hier.

Geschenktips!
Maandag 16 December 2019
Op zoek naar het perfecte cadeau? Misschien zijn één van onze geschenkideetjes dan wel iets voor u! Tal van combinaties en pakketten staan voor u klaar in onze winkel! U kunt natuurlijk ook altijd zelf producten kiezen om ze tot een mooie geschenkmand te laten vormen. Bekijk ...
Valentijnsweek bij STELOY!
Dinsdag 04 Februari 2020
Valentijnsweek van dinsdag 11 t.e.m zaterdag 15 februari 2020!   Bekijk hier al onze suggesties. Geniet samen met uw partner een ganse week van al het lekkers dat de zee te bieden heeft met onze romantische Valentijnsmenu’s! Dit jaar hebben we naast onze menu d’Amour ook een ...
Prijsdaling kreeften!
Woensdag 12 Februari 2020
Net op tijd voor Valentijn, dalen de Canadese kreeften in prijs.   Dit door zeer beperkte vraag vanuit de Aziatische markt, waardoor er dus meer aanbod is dan vraag.   Geniet dus snel van deze tijdelijke verlaagde prijzen om dit weekend met je geliefde te kunnen vieren!