Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten
DENK OP TIJD AAN DE FEESTDAGEN!

BESTELLINGEN VOOR KERST/EINDEJAARSPERIODE AFGESLOTEN/VOLZET !!!

 

Gezien de huidige situatie zal de feestperiode helaas anders verlopen dan andere jaren. Om de maatregelen van social distancing te kunnen volgen en alles logistiek vlot te laten verlopen moeten ook wij ons dit jaar een beetje aanpassen. Daarom is besloten dat er op 24/12 en 31/12 enkel mogelijkheid zal zijn tot het afhalen van bestellingen (10 – 17u), zoals op 25/12 en 1/1 altijd al het geval is (10 – 13u) en dus geen verkoop op de winkel meer.

 

Zodra een maximum aantal bestellingen is gehaald, zullen wij moeten stoppen met het aannemen van bestellingen. Denk er daarom aan deze tijdig te plaatsen!

 

Ook vragen wij om zoveel mogelijk op voorhand te betalen (om de wachttijd in de winkel te verkleinen) en bepaalde producten zoals soepen en garnaalkroketten (diepvries) of droge goederen zoals toastjes en wijnen op voorhand aan te kopen en hier niet voor te komen aanschuiven.

 

Als u in de winkel een bestelling plaatst, krijgt u een dubbeltje van uw bestelbon. Breng dit zeker mee wanneer u de bestelling komt afhalen, zodat wij uw pakje sneller kunnen vinden! Wanneer u de bestelling telefonisch, via de webshop of per mail plaatst, breng hiervan dan ook een overzicht mee waarop duidelijk uw naam, telefoonnummer en de bestelde artikelen staan. Respecteer aub de afgesproken afhaaltijd en kom alleen.

 

Alvast bedankt voor uw begrip!

Het STELOY-Team