NIEUWE OPENINGSUREN VANAF 1 FEBRUARI! Klik op 'Nieuws' voor meer info
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Chateau Avli - Pinot Grigio

Bulgarije - Thracische vallei

€ 

fles 75 cl
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Château Avli zet de ontwikkeling van de Glushnik-merklijn voort. Gepresenteerd door lichte, fruitige en frisse wijnen in de Genesis- serie, aangevuld met eersteklas en gerijpte wijnen in de beperkte Avli-serie. Veel van de geproduceerde wijnen volgen de trend van pure variëteiten zoals Avli Caladoc Rosé, met de symboliek en het aroma van Provance-roos. De unieke en boeiende Cabarnet Franc, geïnspireerd door de Loire-vallei, evenals de kenmerkende Pinot Grigio, Gewürztraminer en Syrah. 
2017 markeert het begin van de creatie van twee niet-standaard maar uiterst harmonieuze cépages: Gewürztraminer met Pinot Grigio en Muscat met Viognier, evenals de iconische Cuvée Rouge beïnvloed door de Bordeaux-stijl gemaakt van Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon en Merlot. De geproduceerde wijnen zijn afkomstig van Glushnik-wijngaarden, evenwichtig en interessant.

Deze Pinot Grigio is 100% Pinot Gris van eigen wijngaarden en heeft een prachtige gele kleur. De neus is fijn en complex. Ideaal als aperitief of te combineren met frisse salades of gegrilde vis en groenten.
Jaargang: 2020
Druif: Pinot Grigio
Wijnland: Bulgarije
Regio: Thracische vallei
Wijnhuis: Château Avli
Inhoud: 75 cl
Culinaire serveertips: Schaaldieren, Witte visgerechten, Pasta's