Apero glaasje met gerookte forelcreme


Type I Aperitiefhapje
Duur I 10-20 min
Vissoort I Forel - Regenboogforel
Ingredi├źnten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Gerookte forel filets 125 gram - 1
Bestel bij STELOY
I
Room - 20 cl
I
Wasabi in tube - naar smaak
I
Peper & zout - naar smaak
I
Apero-glaasjes - 6 stuks uit ons assortiment
Bestel bij STELOY
I
Daikon cress - 1 potje
Bereiding
De gerookte forelfilet met de wasabi en een scheutje room in de cutter fijnmalen.
Peper en een weinig zout toevoegen (gerookte vis is al een beetje zout) en goed omroeren.
Room toevoegen tot de gewenste dikte.

In mooie apero-glaasjes scheppen en versieren met een takje pittige Daikon cress.
Ook lekker
I Zeebaars met asperges
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...
I Hollandse maatjes in limoenmarinade
Voorgerecht voor 4 personen - gemakkelijk ...
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...
I Asperges op Vlaamse wijze met grijze garnalen
Schil de asperges met een dunschiller. Hou elke asperge vast bij de kop en schil van boven naar onder. Druk niet te hard op het mesje en rits de schil ...