Nieuws
Blijf op de hoogte van evenementen en activiteiten

2017
Maart
SINT JAKOBSVRUCHTEN - vis van de maand maart 2017
De Sint-Jakobsschelp, of "coquille Saint-Jaques" heeft zijn naam te danken aan Santiago de Compostella, van waaruit middeleeuwse pelgrims een schelp meebrachten als bewijs van de voleinding van hun bedevaart. In die tijd was dit weekdier immers enkel in die regio te vinden.   Ondanks de klassieke naam, kan je er lekker moderne gerechten mee maken! Rauw of kort gebakken, in carpaccio of tartaar, met koud of warm garnituur: de mogelijkheden zijn eindeloos.   Coquilles ...
Artikel in Citta (GvA) -
25 maart 2017
Foodie en culinair auteur Luc Hoornaert vindt de paling in 't groen van STELOY een uitstekende keuze! Dit schreef hij afgelopen weekend in Citta, het weekendmagazine van Gazet van Antwerpen.    Bestel deze specialiteit hier!