Nieuwe feestfolder beschikbaar! Let op de afwijkende openingsuren tijdens de eindejaarsperiode (klik op 'Nieuws) !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf


Filosofie

Een winkel met een VIS-ie. 
Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis.

Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen

Het belangrijkste voor STELOY is om de meest verse producten van hoogstaande kwaliteit te kunnen aanbieden.
Dankzij de aanvoer van vis op dagelijkse basis en een ruime kennis van (duurzame) vissoorten,
 koopt STELOY de beste kwaliteit aan bij verschillende leveranciers,
om altijd 'het neusje van de zalm' te kunnen aanbieden.

De lekkerste bereidingen 

Niet alleen onze verse vis en bijproducten, maar ook onze warme en koude bereidingen worden met de grootste zorg voor jou klaargemaakt. Zo werkt STELOY enkel met verse producten, en wordt bijvoorbeeld onze huisgemaakte puree elke dag met verse aardappelen bereid en met de hand gespoten. Daarom kan je sommige producten enkel op bestelling verkrijgen, we stellen alles te werk om elke aanvraag met de grootste zorg te behandelen.

Uitstekende service

Al meer dan 80 jaar staat STELOY bekend om zijn uitstekende kwaliteit van dagelijks aangevoerde verse vis. Hoe je deze parels het best bereidt kan je lezen in de rubriek koken, waar je naast recepten meer te weten komt over de verschillende vissoorten. Geen tijd of zin om zelf te koken? STELOY biedt een dagelijks variërend, rijk gamma kant-en-klare gerechten. Verder vind je op deze site een overzicht van de door ons verkochte visverwante producten, een actuele prijs en aantal links naar andere "vis"-sites. Ook in de winkel zelf staat het STELOY-team altijd klaar om je bij te staan met de beste raad en 'tips & tricks'.

Milieuvriendelijke vangstmethoden 

Wij willen graag dat iedereen vandaag én in de toekomst kunnen genieten van lekkere en gezonde vis. Maar dat is geen vanzelfsprekendheid. Want één van de uitdagingen van deze tijd is het behoud van de mariene ecosystemen en de bescherming van visbestanden voor toekomstige generaties. STELOY houdt hier zo veel mogelijk rekening mee en stimuleert om vis 'op het juiste moment' te eten. Download daarom hier de viskalender (bron: vlam.be).