Kabeljauw met een mosterdkorstje


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Kabeljauwhaasje - wild - 4 x 180 gr
I
Scherpe mosterd - 3 eetlepels
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - 2 eetlepels
I
Droge witte wijn (bv. STELOY huiswijn) - 1 dl
I
Paneermeel - 80 gr
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 2 stuks
I
Boter - paar klontjes
I
Peper & zout - naar smaak
Bereiding
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren.
De gekruide visfilets erin leggen, besprenkelen met de witte wijn en bestrijken met mengsel van de 2 soorten mosterd.
De haasjes dakpansgewijs beleggen met dunne schijfjes tomaat, een dun laagje paneermeel en een klontje boter.
Schuif de schaal voor ongeveer 20 min. in de oven tot er een bruin korstje op komt.

Lekker met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.
Ook lekker
I Gegratineerde steenbolk met broccoli en spinazie
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Snijd de broccoli in hapklare roosjes. ...
I Gepocheerde eitjes
Het perfect gepocheerde ei in 7 stappen: ...
I Tajine met steenbolk en quinoa
Verwarm de oven voor op 180°. Snij alle groenten in groffe stukken. Kook de wortelen kort (zo'n 5 min) zodat ze al een beetje voorgegaard zijn. ...
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...