Kabeljauw met een mosterdkorstje


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingrediënten voor 4 personen
I
Kabeljauwhaasje - wild - 4 x 180 gr
I
Scherpe mosterd - 3 eetlepels
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - 2 eetlepels
I
Droge witte wijn (bv. STELOY huiswijn) - 1 dl
I
Paneermeel - 80 gr
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 2 stuks
I
Boter - paar klontjes
I
Peper & zout - naar smaak
Bereiding
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren.
De gekruide visfilets erin leggen, besprenkelen met de witte wijn en bestrijken met mengsel van de 2 soorten mosterd.
De haasjes dakpansgewijs beleggen met dunne schijfjes tomaat, een dun laagje paneermeel en een klontje boter.
Schuif de schaal voor ongeveer 20 min. in de oven tot er een bruin korstje op komt.

Lekker met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.
Ook lekker
I Stokvis op grootmoeders wijze
Neem een pan ( bij voorkeur met anti aanbaklaag). Kook de melk op en pocheer de vis 4 minuten erin. Haal de vis uit de pan met een spatel uit de melk ...
I Hollandaisesaus
Klaar de boter. Leg de hoeveboter in een pot en laat ze rustig smelten op een zacht vuur.? ...
I Vistajine met safraan en gember
Olijfolie in de tajine verhitten en daarin de ajuin en de wortelen aanstoven. ...
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en ...
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water ...