Kabeljauw met een mosterdkorstje


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingrediënten voor 4 personen
Bestel bij STELOY
I
Kabeljauwhaasje - wild - 4 x 180 gr
I
Scherpe mosterd - 3 eetlepels
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - 2 eetlepels
I
Droge witte wijn (bv. STELOY huiswijn) - 1 dl
I
Paneermeel - 80 gr
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 2 stuks
I
Boter - paar klontjes
I
Peper & zout - naar smaak
Bereiding
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren.
De gekruide visfilets erin leggen, besprenkelen met de witte wijn en bestrijken met mengsel van de 2 soorten mosterd.
De haasjes dakpansgewijs beleggen met dunne schijfjes tomaat, een dun laagje paneermeel en een klontje boter.
Schuif de schaal voor ongeveer 20 min. in de oven tot er een bruin korstje op komt.

Lekker met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.
Ook lekker
I Tajine met steenbolk en quinoa
Verwarm de oven voor op 180°. Snij alle groenten in groffe stukken. Kook de wortelen kort (zo'n 5 min) zodat ze al een beetje voorgegaard zijn. ...
I Aspergeroomsoep
Breng in een grote pot ongeveer 3 liter bouillon aan de kook. ...
I Tzar Caviar met gerookte zalm
Schik het zalmhaasje op een bord, met hierop een wolkje opgeklopte verse room, een lepeltje Tzar Caviar en werk af met bieslook of peterselie. ...
I Rode Poon met pasta en een tomatensausje
Zet een pot met water op voor de pasta. Voeg hier een blokje kippenbouillon aan toe, kwestie van de pasta een beetje meer smaak te geven. Je kan ook ...