Kabeljauw met een mosterdkorstje


Type I Hoofdgerecht
Duur I 20-30 min
Vissoort I Kabeljauw
Ingrediënten voor 4 personen
I
Kabeljauwhaasje - wild - 4 x 180 gr
I
Scherpe mosterd - 3 eetlepels
Bestel bij STELOY
I
Graantjesmosterd - 2 eetlepels
I
Droge witte wijn (bv. STELOY huiswijn) - 1 dl
I
Paneermeel - 80 gr
Bestel bij STELOY
I
Tomaten - 2 stuks
I
Boter - paar klontjes
I
Peper & zout - naar smaak
Bereiding
De oven voorverwarmen tot 180°C en een ovenschotel inboteren.
De gekruide visfilets erin leggen, besprenkelen met de witte wijn en bestrijken met mengsel van de 2 soorten mosterd.
De haasjes dakpansgewijs beleggen met dunne schijfjes tomaat, een dun laagje paneermeel en een klontje boter.
Schuif de schaal voor ongeveer 20 min. in de oven tot er een bruin korstje op komt.

Lekker met gekookte aardappelen en een gemengd slaatje.
Ook lekker
I Dorade Royal met vijgen
Gerecht voor 2 personen - gemakkelijk ...
I Stengel met Gravad Lax
Snij de gravad lax in reepjes. Wikkel deze om de grissini. Werk eventueel af wet wat dille, look van venkel en/of peterselie voor de kleur.
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en ...
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water ...
I Schelvishaasje met gestoofde prei
Verwijder het groen van de prei, snij hem in de lengte in 2, en snij dan reepjes van ongeveer 1 cm breed. ...