Ondertussen de champignons in schijfjes en het witlof fijngesneden in boter aanstoven. Laten afkoelen, kruiden en samen met de gemengde sla over 4 diepe borden verdelen.

Op elk bord 2 stukjes vis schikken en afwerken met peterselie. Eventueel nog olijfolie en notenolie op tafel zetten voor de sla. " />
Herfstslaatje met lotte


Type I Salades
Duur I 10-20 min
Vissoort I Lotte - staartvis of zeeduivel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Lotte-staartvis of zeeduivel - 4 medaillons
I
Bacon - 4 sneetjes
Bestel bij STELOY
I
Champignon Parijse - 200 gr
Bestel bij STELOY
I
Witloof - 4 stronkjes
I
Gemengde sla - voor 4 bordjes
I
Peper en zout -
I
Indiase marinade -
I
Boter -
Bereiding
De lotte kruiden met peper en zout en in de bacon wikkelen. Op de bakplaat van de oven leggen (zie Vis bakken in de oven bij de rubriek "Visweetjes"), met marinade bestrijken en 10 min bakken op 200°C.

Ondertussen de champignons in schijfjes en het witlof fijngesneden in boter aanstoven. Laten afkoelen, kruiden en samen met de gemengde sla over 4 diepe borden verdelen.

Op elk bord 2 stukjes vis schikken en afwerken met peterselie. Eventueel nog olijfolie en notenolie op tafel zetten voor de sla.
Ook lekker
I Gestoomde hondshaai met tomaat mozzarella en ...
Spoel de hondshaai met water, droog af, kruid met peper en zout. Stoom deze 6 min. in stoompot of steamer (alternatief: koken in gezouten water ...
I Mosseltjes op de BBQ
Mosseltjes op de BBQ zijn gemakkelijk en snel klaar te maken. Je kunt ze in een papillot draaien, maar nog veel gemakkelijk is om ze in een aluminium ...
I Gazpacho met handgepelde garnalen en ...
Mix alle ingrediënten voor de gazpacho (komkommer, 4 tomaten, 1 ui, chilipeper, 1 paprika, dragonazijn, olijfolie, Worcestersaus, 1 lookteentje) ...
I Pasta Vongole
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met een flinke snuif zout, om de pasta te koken. ...