Wij staan steeds voor u klaar!
Met veel enthousiasme en knowhow...
Mathieu Van Wichelen
Stichter St-Eloy 1932

Mathieu begon vis als een "delicatesse" te bekijken, alleen het verste was goed genoeg

Willy Van Wichelen
2é Generatie sinds 1962

Maakte van het "St-Eloyke" een begrip in de Antwerpse horecawereld

Rudi Van Wichelen
Zaakvoerder 3é generatie sinds 1978
Eva Van Wichelen
4é generatie sinds 2014

Verantwoordelijke Aankoop / Productcontrole /

Web - Sociale media

Vera Van der Auwera
Zaakvoerster
Peter Vandenbussche
Chef-kok en verantwoordelijke Traiteur sinds 1982
Guido Sampermans
Verantwoordelijke Verse Vis

Voor al uw vers versneden vis, in mootjes of filets kan u steeds bij Guido terecht.

Gertjan Roeffaers
Verantwoordelijke Sales

Topverkoper met hart en ziel!

Liese
Job Studente
Gilles Schepers
Keuken - Webdesign - Sociale media

Handige Harry on- en offline!

Catering Team
STELOY pop-up

"Mortsel Smaakt" - "De Winter Van Mortsel" - Caro & Gilles