Wij zijn OPEN t.e.m. 27 april, daarna gesloten t.e.m. 20 mei !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Gebakken vis

met kabeljauwfilet

Saus

€ 

portie
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Dagelijks vers gebakken kabeljauwfilets van topkwaliteit met een jasje van tempuradeeg. 
Best even op te warmen in de pan of de oven (niet opnieuw frituren!).

Gemiddelde portie 200 - 250 gr. Indien gewenst kunnen wij ook grotere stukken voorzien.
Indien gewenst met tartaarsaus (apart, +/-100gr per portie, +/- €1).

Let op, de aangeduide prijs is een PRIJS BIJ BENADERING, de stukken worden afgewogen aan € 37.50/kg.