• Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Gegrilde inktvis in eigen inkt

calamares

€ 

blik 160gr
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Inktvis in zijn inkt, een vleugje gegrild en met een spectaculaire inktsaus, dik en vol, maar delicaat.

Echt een buitengewoon blik "van een andere planeet".

Abel Álvarez, van zijn restaurant Güeyu Mar in Playa de Vega, kwam op het idee om met vuur te spelen.

Na vele jaren van onderzoek en testen is Abel Alvarez erin geslaagd de zeevruchten die hij eerst op de grill smoort, te conserveren met onberispelijk behoud van smaak, aroma en textuur.

Puur vakmanschap.

Een complex, bewerkelijk en volledig handgemaakt proces van zoeken naar zeeschatten, geuren van geschikte houtsoorten en oliën van hemelse texturen. Sardines, scheermessen, kokkels, tonijn, mosselen… producten van de hoogste kwaliteit, gegrild en later geconserveerd, die het openen van een blikje veranderen in een heerlijke maaltijd met de smaak van de zee en de open grill van Güeyu Mar.


1 blik is 160gr.