Gegrilde mosselen
geroosterd met droog eucalyptushout
€
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
Abel Álvarez, van zijn restaurant Güeyumar in Playa de Vega, kwam op het idee om met vuur te spelen.
Na vele jaren van onderzoek en testen is Abel Alvarez erin geslaagd de zeevruchten die hij eerst op de grill smoort, te conserveren met onberispelijk behoud van smaak, aroma en textuur.
Puur vakmanschap.
Een complex, bewerkelijk en volledig handgemaakt proces van zoeken naar zeeschatten, geuren van geschikte houtsoorten en oliën van hemelse texturen. Sardines, scheermessen, kokkels, tonijn, mosselen… producten van de hoogste kwaliteit, gegrild en later geconserveerd, die het openen van een blikje veranderen in een heerlijke maaltijd met de smaak van de zee en de open grill van GüeyuMar.
1 blik is 180gr.