Wij zijn OPEN tot 28 april, gesloten t.e.m. 20 mei !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Kabeljauwhaasje - verschillende sauzen

met verse aardappelpuree

Op bestelling: 1-2 werkdagen

Warme saus

€ 

persoon
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Vers gestoomd kabeljauwhaasje (+/- 225 gram per persoon), verkrijgbaar met één van onze huisgemaakte sauzen: 
 - Normandisch: een heerlijke klassieke saus met champignons
 - Véronique: witte saus met zoete pitloze witte druifjes
 - Nantua: een fijne kreeftensaus met champignons
Alle schoteltjes zijn afgewerkt met verse huisbereide aardappelpuree en rijkelijke bestrooid met grijze garnaaltjes.

Het voorbeeld op de foto is een schoteltje met Normandische saus voor 1 persoon.

Deze bereidingen worden per persoon klaargemaakt in porseleinen schaaltjes, om op te warmen in de klassieke oven (± 20 min. in voorwarmde oven van 180°C / laatste minuutje eventueel grill) of microgolf. 

Onze koude en warme bereidingen worden klaargemaakt in/op herbruikbare schalen of schotels waarvoor € 5 waarborg wordt gerekend. Indien u ons de schotels afgewassen terugbezorgt, in combinatie met uw bestelbon, krijgt u uw waarborg met de glimlach terugbetaald en hebben we samen iets gedaan tegen de verspilling en voor het milieu.