Kaviaar Imperial Heritage - Oscietra Royal
Belgische kaviaar van topkwaliteit
Op bestelling: 1-2 werkdagen
€
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
Omdat ze dreigden te verdwijnen, is er momenteel een totaalverbod op het vangen van wilde steur. Kaviaar van wildvangst is dus logischerwijs ook niet langer legaal te verkrijgen. Het is echter perfect mogelijk om steur te kweken!
De Russische kaviaarmeesters van Imperial Heritage gebruiken de "malossol" of "lichtjes gezouten" techniek om de unieke smaak van deze kaviaar te creëren.
De middelgrote eitjes van Russische steur (Acipenser Guldenstaedtii) hebben een licht zoute, verfijnde nootsmaak en een heerlijk romige textuur met een bijzonder mooie nasmaak. Het zijn prachtige lichtbruine tot zwarte pareltjes met een gouden glans.
Oscietra staat dan ook wereldwijd bekend als de beste kaviaarsoort, de steuren worden niet geoogst voor ze minstens de leeftijd van 15 jaar bereikt hebben. Enkel Beluga kaviaar wordt door sommige kenners als nóg beter aangeprezen, maar deze is dan ook bijzonder prijzig wegens zijn zeldzaamheid.
30 jaar ervaring in milieubewuste kweek (in natuurlijk bronwater) van de meest gewaardeerde steursoorten maken van Imperial Heritage kaviaar een sublieme smaakbeleving.
Verkrijgbaar in verschillende formaten. Om zeker te zijn dat dit product voorradig is, gelieve op tijd te bestellen.
Soort steur: | Siberische steur |
---|---|
Latijnse naam: | Acipenser baerii |
Productiemethode kaviaar: | Malossol (licht gezouten) kaviaar bereid op de traditionele wijze |
Kleur van de eitjes: | Van diep donkergroen tot zwart |
Smaak kaviaar: | Stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets |