• Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Spaghetti alla chittara

BIO

€ 

pakje 500 gr
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service

Pasta alla chitarra (letterlijk: ‘gitaarpasta’) is een gerecht uit de regio Abruzzo. Met het muziekinstrument heeft het echter niets te maken.

De ‘gitaarpasta’ dankt zijn naam niet aan het muziekinstrument, maar aan het apparaatje waarmee de pasta wordt gemaakt. Dit instrument heeft een soort snaren, waar het deeg doorheen wordt gedrukt. Dit geeft de pasta een vierkante doorsnede van ongeveer 2 à 3mm dikte.

Heerlijk bij alle soorten gerechten met vis, zeevruchten en pastasauzen.

1 pakje van 500 gram
Bereiding: Gaartijd 9 à 10 minuten
Ingrediënten: Griesmeel van durumtarwe