Tagliatelli Eekhoorntjesbrood
Fungo Porcino
€
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
Tarwepasta is afkomstig van het binnenste van de graan en
beschikt over vele vitamines en eiwitten. Bij klassieke pasta wordt normaal
voor houdbaarheidsredenen de tarwe uit het deeg verwijderd. Maar de bereiding
van de artisanale pasta’s van Antichi Poderi Toscani laten toe de tarwe te
behouden .
De pasta's zijn op volledig artisanale manier geproduceerd met Toscaanse durumtarwegriesmeel. Door het deeg langzaam te persen en een trage droogtijd (36uren) op een lage temperatuur, behoudt de pasta haar typische organoleptische en nutritionele kenmerken met als resultaat heerlijke en natuurlijke pasta's met een unieke en rijke smaak.
Deze tagliatelli valt op door de zachte smaak van eekhoorntjesbrood. Uitstekend bij eenvoudige
specerijen op basis van vis, wit vlees, schaal- en weekdieren.
Bereiding: | Gaartijd 5 à 6 minuten |
---|---|
Ingrediënten: | Griesmeel van harde TARWE, extract van eekhoorntjesbrood |