1 NOVEMBER GESLOTEN, DE REST VAN DE WEEK GEOPEND (ook zaterdag 2 november) !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Wulken - gekookt in de schelp

voorgegaard

Hoeveelheid
Uit de diepvries halen?

€ 

zak 1 kilo
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Gekookte wulken in de schelp, klaar voor gebruik. Koud te eten of kort op te warmen. Maak een bouillon van water, zout, een laurierblaadje, (cayenne)peper en selderstengels. De bouillon mag sterk doorsmaken. Laat het water opkoken, zet het vuur zacht of zelfs uit en gooi de wulken er in. Gezien deze reeds gaar zijn, moet je ze niet meer koken maar enkel verwarmen. 

Diepvriesproduct.