!!! GEEN ZOMERSLUITING !!! Verlof van 8 t.e.m.23 SEPTEMBER
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Yellowtail Kingfish - Hamachi 1.5 - 2 kg gekuist

duurzame aquacultuur Zeeland

Op bestelling: 3-5 werkdagen

Panklaar

€ 

stuk
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
De Yellowtail Kingfish (Seriola Lalandi) is een straalvinnige roofvis van de familie van de makreelachtigen, die tot wel twee meter lang kan worden en in het wild voorkomt in warme wateren als de Pacifische Oceaan. De Yellowtail wordt nauwelijks bevist, maar wel veel gekweekt. De vis komt in veel variaties, zoals de Pacific Yellowtail, Hiramasa en Hamachi. 

Hamachi wordt vaak in sushibars geserveerd vanwege zijn fijne zachte smaak. Maar de vis is ook zeker geschikt om te bakken of te grillen. De Yellowtail Kingfish wordt vooral gekweekt in Japan en Australië, maar vanaf 2017 kwamen de eerste Zeeuwse Yellowtails op de markt. Niet bevroren, maar vers, zonder foodmiles en duurzaam gekweekt!
Ook bij STELOY kan je deze duurzaam gekweekte Yellowtail krijgen!

Let op, de aangeduide prijs een PRIJS BIJ BENADERING, € 34.50 is de prijs PER KILO. Uw vis wordt afgewogen en heeft dus een individuele prijs. 

Enkele zeer lekkere bereidingstips: Rauw als tartaar of sashimi, als ceviche (gemarineerd in citrus met peper en kruiden), koud gerookt zoals zalm,kort gegrild of gebakken op de grill, BBQ of in de pan, gemarineerd en kort geroosterd met een brander.