Forel met Gandaham in papillot
Type I
Hoofdgerecht
Duur I
20-30 min
Vissoort I
Forel - Regenboogforel
Ingrediënten voor 4 personen
I
Forellen 300-400 gram - 4
I
Champignon Parijse - 250 gr
Bereiding
Laat de forellen fileren zonder vel en neem voor elke vis (2 filets) een vel aluminiumfolie.
Leg op de folie 2 sneetjes ham naast elkaar, daarop haaks 1 visfilet.
Peper de filet, schik er een 4-tal gesneden champignons op, wat oregano en een scheutje room.
Leg er de tweede forelfilet passend op en plooi de ham over de vis.
De papillot goed dicht plooien zodat er geen vocht ontsnapt bij het bakken in de op 175°C voorverwarmde oven.
Na 15 min. mag de vis uit de oven en in de folie gepresenteerd worden op de borden.
Lekker met gekookte aardappelen.
*STELOY-tip: een scheutje Nouilly Prat of pastis mee in het papillotje verwerken geeft een heerlijke extra touch!
Ook lekker
I Griet met een korstje
Laat de spinazie ontdooien. Onder de panko vermeng je de knoflook en de fijn gesneden basilicum. Leg de grietfilet in een ovenschotel, kruid met peper ...
I Pasta Vongole
Ui, chilipepertje en knoflook aanstoven in olijfolie. ...