Royal Belgian Caviar Platinum
Belgische kaviaar van topkwaliteit
Op bestelling: 1-2 werkdagen
€
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
Belgische kaviaar is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde kaviaarsoorten afkomstig van gekweekte steuren.
Vele kaviaarliefhebbers en topchefs hebben de klasse en unieke smaak van "Royal Belgian Caviar" leren kennen en appreciëren.
Platinum Label is afkomstig van een kruising tussen de steuren die Gold Label en Osietra produceren. De eitjes hiervan zijn dan ook echt een combinatie tussen de twee!
Deze hebben een olijfgroene tot diep donkergroene kleur, met af en toe een lichtere tint. Deze kaviaar heeft een zilte smaak, gevolgd door een romig mondgevoel met een subtiele nootachtige toets.
Verkrijgbaar in verschillende formaten.
Om zeker te zijn dat dit product voorradig is, gelieve op tijd te bestellen.
Soort steur: | Kruising tussen Russische en Siberische steur |
---|---|
Latijnse naam: | Hybride tussen Acipenser gueldenstaedti & Acipenser baeri |
Productiemethode kaviaar: | Malossol (licht gezouten) kaviaar bereid op de traditionele wijze |
Diameter eitjes: | 2,9mm tot 3,4mm |
Leeftijd steur: | Minstens 7/8 jaar |
Kleur van de eitjes: | Variërend van olijfgroen tot donkergroen, soms zelfs amberkleurig |
Smaak kaviaar: | Stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets |