Betrouwbare partners
Goede samenwerking, topproducten
STELOY Select

Al jaren selecteert STELOY enkel de beste producten van verschillende leveranciers, om zo onze klanten van een breed en kwalitatief aanbod te kunnen voorzien.  

 

Op deze pagina kunt u onze partners beter leren kennen.

Gillardeau Oesters - Creuses I

De wereldberoemde Gillardeau oester komt uit het water tussen het eiland Ile 'd Oléron en de kust van la Rochelle. In 1898 begon Henri Gillardeau met het bouwen van het merk, en dankzij  goed marketingbeleid heeft de familie een wereldmerk neergezet. Deze oester is een 'Special de Claires' en daarmee kwalitatief gezien nog beter dan de bekende 'Fine de Claires'. De Gillardeau creuse staat aan de top van de oesterranglijst. De smaak van deze stevige oester is vet en vol met een zachte, zoete nasmaak.

Tzar Caviar I

Onze leverancier van surrogaatkaviaar van hoogstaande kwaliteit. Lees hier meer over de toepassingen van Tzar Caviar.

No Rubbish I

Het huis van vers gemaakte, lip-smacking heerlijke BBQ producten - In kleine oplages en handgemaakt met passie. Proud to be Dutch! No Rubbish brengt de authentieke smaak van het diepe zuiden van Amerika naar de Europese barbecue met alleen de meest verse ingrediënten. Door het mengen van kruiden en specerijen van extreem hoge kwaliteit is het hun bedoeling om uw vlees, kip, groente of fruit de boost te geven die ze verdienen.
Zij leveren BBQ rubs, BBQ sauzen en BBQ olijf olie.

 

 

 

 

Imperial Heritage I

De Russchische kaviaarmeester van Imperial Heritage gebruikt de "malossol" of "lichtjes gezouten" techniek om de unieke smaak van deze kaviaar te creëren.

De middelgrote eitjes hebben een verfijnde frisheid, een milde nootsmaak en een heerlijk romige textuur.

30 jaar ervaring in milieubewuste kweek van de meest gewaardeerde steursoorten maken van Imperial Heritage kaviaar een sublieme smaakbeleving.

 

Lobster Fish I

Lobster fish verdeelt een uitgebreid en uniek gamma aan levende, verse en diepgevroren schaal- en schelpdieren en fijne delicatessen uit alle hoeken van de wereld.

Royal Belgian Caviar I

In december 2001 kwam voor het eerst echte Belgische kaviaar op de markt: "Royal Belgian Caviar" deed zijn intrede in de wereld van het zwarte goud.

Ondertussen is de Belgische kaviaar uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde kaviaarsoorten afkomstig van gekweekte steuren. Vele kaviaarliefhebbers en topchefs hebben de klasse van "Royal Belgian Caviar" leren kennen en appreciëren.

Klaas Puul I

Als één van de marktleiders in de handel van Noordzee garnalen, blijft Klaas Puul voortdurend in beweging. Hun garnalen, rivierkreeftjes, cocktailgarnalen en gambastaartjes van hoge kwaliteit zijn ook bij STELOY te koop.

Clearwater Lobsters I

Aanvoerder van levende kreeften van hoogste kwaliteit, recht uit Canada.

Lees hier meer over Clearwater Lobsters.

Joyn klantenkaart I

Met de Joyn-kaart die u bij Vishandel STELOY (of een andere deelnemende handelaar) ontvangt, kunt u met 1 klantenkaart sparen voor honderden voordelen bij al uw favoriete winkelpunten!

Bij elke aankoop laat u uw kaart of smartphone scannen, en ontvangt u 1 punt per volledige euro. Hiermee kunt u sparen voor heerlijke extraatjes!

Registreer u op Joyn.be om alle voordelen te ontdekken, uw saldo te raadplegen en extra punten te verdienen! Ook beschikbaar als app, zodat u altijd uw kaart bijheeft.