Kaviaar Imperial Heritage - Imperial
Belgische kaviaar van topkwaliteit
Op bestelling: 1-2 werkdagen
€
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
De Russische kaviaarmeesters van Imperial Heritage gebruiken de "malossol" of "lichtjes gezouten" techniek om de unieke smaak van deze kaviaar te creëren.
De middelgrote eitjes van Siberische steur (Acipenser baerii) hebben een verfijnde frisheid, een milde nootsmaak en een heerlijk romige textuur.
30 jaar ervaring in milieubewuste kweek (in natuurlijk bronwater) van de meest gewaardeerde steursoorten maken van Imperial Heritage kaviaar een sublieme smaakbeleving.
Omdat ze dreigden te verdwijnen, is er een verbod op het vangen van wilde steur. Kaviaar van wildvangst is dus logischerwijs ook niet langer te verkrijgen.
Verkrijgbaar in verschillende formaten. Om zeker te zijn dat dit product voorradig is, gelieve op tijd te bestellen.
Soort steur: | Siberische steur |
---|---|
Latijnse naam: | Acipenser baerii |
Productiemethode kaviaar: | Malossol (licht gezouten) kaviaar bereid op de traditionele wijze |
Kleur van de eitjes: | Van diep donkergroen tot zwart |
Smaak kaviaar: | Stevige eitjes met ziltige, romige smaak en een subtiele nootachtige toets |