Royal Belgian Caviar White Pearl
Belgische kaviaar van topkwaliteit
Op bestelling: naar beschikbaarheid
- Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
- Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
- Uitstekende service
TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR BIJ DE PRODUCENT
Belgische kaviaar is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde kaviaarsoorten afkomstig van gekweekte steuren. Vele kaviaarliefhebbers en topchefs hebben de klasse en unieke smaak van "Royal Belgian Caviar" leren kennen en appreciëren.
White Pearl heeft een unieke parelachtige tot gouden kleur. Deze kaviaar heeft een rijke boterachtige smaak, met een romig mondgevoel en smelt op de tong.
De eitjes hebben een grootte van 2.2 tot 2.7 mm en zijn stuk voor stuk prachtig van vorm.
Afkomstig van Albino Sterlet steur (Acipenser Ruthenus; varieteit albino) van minstens 4 jaar oud.
Verkrijgbaar in verschillende formaten. Om zeker te zijn dat dit product voorradig is, gelieve op tijd te bestellen!
Soort steur: | Albino Sterlet steur |
---|---|
Latijnse naam: | Acipenser ruthenus (variëteit Albino) |
Productiemethode kaviaar: | Malossol (licht gezouten) kaviaar bereid op de traditionele wijze |
Diameter eitjes: | 2,2mm tot 2,7mm |
Leeftijd steur: | Minstens 4 jaar |
Kleur van de eitjes: | Wit tot goudgeel |
Smaak kaviaar: | Rijke boterachtige, ziltige en romige smaak die smelt op de tong |