!!! GEEN ZOMERSLUITING !!! Verlof van 8 t.e.m.23 SEPTEMBER
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Creuse Franse Gillardeau

Special de Claires

Oesters
Zeewier
Citroen

€ 

oester
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
De wereldberoemde Gillardeau oester komt uit het water tussen het eiland Ile 'd Oléron en de kust van la Rochelle. Deze oester is een 'Special de Claires' en daarmee kwalitatief gezien nog beter dan de bekende 'Fine de Claires'. De Gillardeau creuse staat aan de top van de oesterranglijst. De smaak van deze stevige oester is vet en vol met een zachte, zoete nasmaak. Om 'zijn' Gillardeau te beschermen tegen namaak, worden deze door de kweker onderaan de schelp gegraveerd, zodat men niet van eender welke oester kan beweren dat het een Gillardeau is.

Speciaal voor u kunnen wij deze op bestelling kraken of openen (+20ct), indien gewenst. Hoe langer ze volledig gesloten blijven hoe beter uiteraard, als u ze dus zelf kunt openen is dit altijd aan te raden. Wij verpakken deze creuses netjes voor u met wat zeewier en een citroentje, indien gewenst. Open oesters verpakken wij altijd mét zeewier, zodat deze goed recht blijven liggen. 

Streek : Charente-Maritime (Marennes Oleron)
 Smaak : Vlezige oester in een mooie witte schelp van prachtig parelmoer. Zachte fruitige zilte smaak met hazelnootaroma.
Champagne suggestie: Nicolas Feuillatte Brut Réserve Exclusive