• Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Dagschotel zalm met witloof

met puree en bechamelsaus

€ 

schotel
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
De vis-variant van 'witloof in den oven', met verse zalm i.p.v. hesp!
Dit dagvers schoteltje voor 1 persoon bevat 2 stronkjes witloof, omwikkeld met carpaccio van verse Schotse zalm. 
Afgewerkt met heerlijke bechamelsaus en geraspte kaas en een kransje van onze verse aardappelpuree.


Om op te warmen in oven of microgolf: 20 minuten op 180 graden of 5 minuten op 600 watt. De folie hoef je niet te verwijderen om de schoteltjes op te warmen, vergeet hier echter geen gaatjes in te prikken.