GESLOTEN van 28 april t.e.m. 20 mei !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Canadese kreeft - gekookt

Canadese kreeft - kies uw gewenste gewicht

Grootte kreeft
Snijwijze
Saus

€ 

kreeft
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Elke dag worden er verse Canadese kreeften gekookt op bestelling. Verkrijgbaar in verschillende maten, jumbo (800-900 gram), medium (600-700 gram), chix (500 gram) of babykreeftjes (350 gram, enkel in het seizoen = mei/juni). Deze kreeften leven in het koude zeewater rond de Canadese kusten. Direct na het vangen worden zij per vliegtuig getransporteerd en elke dag bij STELOY uitgeleverd, waardoor wij dus steeds verse dieren kunnen garanderen. Zodra zij hier arriveren, worden zij uit hun transportverpakking gehaald en in ons homarium geplaatst. Hier kunnen zij nog rustig vertoeven en ontstressen in de voor hen ideale temperatuur en het juiste zoutgehalte, dat nauwkeurig gecontroleerd wordt.

Op bestelling worden er elke dag kreeften gekookt in een stevige bouillon volgens huisrecept. Vervolgens laten wij de kreeft zolang mogelijk in het kookvocht trekken, om de optimale smaak te verkrijgen. Tegen het afgesproken tijdstip waarop u uw bestelling zult afhalen, snijden wij de kreeften in twee en kraken wij de poten, indien gewenst. Het is ook mogelijk een beetje van het kookvocht mee te krijgen, indien u een warme bereiding met de kreeft wil maken, zodat u deze opnieuw kunt opwarmen in zijn eigen bouillon. Het volstaat echter om deze met folie af te dekken om uitdroging te voorkomen.


Let op, de aangeduide prijs een PRIJS BIJ BENADERING, € 74.50 is de prijs PER KILO. Uw kreeft wordt afgewogen en heeft dus een individuele prijs. Kreeften van +1kg worden gewogen aan € 82.60/kg.