Vakantie: GESLOTEN van 8 t.e.m.23 SEPTEMBER !!
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Bijito Junmai

Sake - Japan

€ 

fles 72 cl
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service

Bijito Junmai sake is een verfijnde Japanse sake, vervaardigd met traditie en expertise. Deze sake biedt een harmonieuze balans van smaken en verfijnde hints van rijstzoetheid.

Het merk Bijito is afkomstig uit de schilderachtige streek Nara, Japan, bekend om zijn schilderachtige landschappen en rijke culturele erfgoed. Het ongerepte water uit de plaatselijke bronnen speelt een vitale rol bij het creëren van de uitzonderlijke kwaliteit van deze sake. Bijito Junmai 72cl wordt op traditionele wijze geproduceerd en ondergaat een zorgvuldige fermentatie en nauwgezet vakmanschap. De brouwers volgen eeuwenoude technieken die al generaties lang worden doorgegeven om ervoor te zorgen dat elke fles de toewijding van het merk aan de hoogste kwaliteit weerspiegelt.


Wat de smaak betreft, laat Bijito Junmai een harmonieuze balans van smaken zien. Bij elke slok ervaar je een zacht en delicaat gehemelte met subtiele hints van rijstzoetheid. Zijn verfijnde karakter maakt het een ideale keuze voor zowel doorgewinterde sakeliefhebbers als nieuwkomers in de wereld van Japanse rijstwijn. De geur van Bijito Junmai 72cl is net zo verleidelijk. Als je het glas dichterbij brengt, wordt je begroet door een zacht aroma dat doet denken aan verse appels of peren. Deze uitnodigende geur draagt bij aan het algehele genot en maakt elke slok gedenkwaardiger.


Alcoholpercentage: 14,50%
Brouwerij: Kizakura
Land: Japan
Inhoud: 720 ml
Culinaire serveertips: Sashimi, Lichte visbereidingen