Wij zijn OPEN t.e.m. 27 april, daarna gesloten t.e.m. 20 mei !
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
header-fish-with-leaf-2 header-dubble-leaf

Champignons witte

Parijse

€ 

bakje 250 gr
  • Een zee aan ervaring, enthousiasme en kennis
  • Versheid en kwaliteit hoog in het vaandel
  • Uitstekende service
Parijse of de 'gewone' witte champignon is de meest gegeten paddenstoel er wereld.
Ze zijn maximaal 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Zet ze weg in hun gesloten doosje of eenmaal open, dek ze af met vershoudfolie. Champignons houden noch van licht, noch van warmte.

Pel champignons niet, maar wrijf ze af met een vochtig doekje en besprenkel met wat citroensap als u ze niet meteen verwerkt. Rauw, gebakken, gestoofd of gekookt,… , in soepen, sauzen of stoofpotjes, combineer naar hartenlust. Champignons bestaan voor het grootste deel uit water en lijken tijdens de bereiding wat weg te smelten.